Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena si v Tescu kúpila kabelku: Ani vo sne nečakala, čo nájde v jej vnútornom vrecku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HUCKNALL - Keď si 42-ročná Clare Smithová kupovala v supermarkete v anglickom meste Hucknall kabelku, tak netušila, že v nej nájde veľmi príjemné prekvapenie. Priznáva ale, že oveľa viac ako finančná čiastka ju potešil motivačný odkaz neznámeho darcu.

Kúpa novej kabelky poteší azda každú ženu. Clare Smithová však mala po zakúpení tej poslednej až dvojnásobnú radosť. Po tom, ako si ju priniesla domov a začala z nej vyberať papier naskladaný vo vnútri, našla v jednom z vreciek obálku. Bola v nej päťlibrová bankovka a odkaz, v ktorom sa písalo "všetky vaše sny sú možné, choďte za nimi a verte si". 

Upratovačka v obchodnom dome neverila svojmu objavu: Chcela vysypať kôš a zrazu TO uvidela​

Angličanka zostala veľmi príjemne šokovaná a zverejnením svojho zážitku sa chce poďakovať tomu, kto prišiel s takýmto šľachetným nápadom. "Skutkov láskavosti a štedrosti už nie je medzi ľuďmi veľa a mňa teší, že niečo také milé postretlo práve mňa," hovorí a zároveň priznáva, že hoci mala radosť z finančnej čiastky, ešte viac ju povzbudil láskavý odkaz. Obdarená upratovačka chce peniaze použiť na čo najlepší účel. Nie je ich síce veľa, ale určite ich neminie na seba. 

Žena si v Tescu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

V supermarkete Tesco v Hucknalle sa vraj už stalo čosi obdobné aj v minulosti. Clare by chcela vedieť, kto robí pre obyčajných ľudí takéto milé veci. "Toto je nádherné gesto od niekoho, kto šíri láskavosť a sme skutočne radi, že náš nákup potešil Clare a rozžiaril jej všedný deň," uviedol & manažér prevádzky Sam Johnson.

Viac o téme: SupermarketDobrý skutok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu