Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Senzácia na internete: Z vystrašenej bežkyne je hrdinka, stačilo zverejniť toto VIDEO a zožala veľký obdiv

(Zdroj: YouTube/printscreen)

ATLANTA – Zaslúžila by si vlastný film. Chloe Dorseyová z americkej Georgie zachránila život splašenej srne, ktorá sa ocitla vo veľmi nepríjemnej, až život ohrozujúcej situácii. Chloe ju ratovala nie raz, ale hneď dvakrát v rozpätí niekoľkých minút!

Minulý týždeň si v jedno ráno šla Chloe zabehať do parku Stone Mountain, keď natrafila na srnu, ktorá sa bokmi zasekla medzi mrežami kovového plota. Chloe najprv nevedela srne pomôcť, ale potom sa zaprela do mreží a roztiahla ich. Srna sa rozbehla na slobodu. Aké však bolo Dorseyovej prekvapenie, keď srna prekonala len niekoľko desiatok metrov a zasekla sa medzi mrežami ďalšieho plota!

“Musíš sa naučiť skákať, drahá!” nabádala Chloe srnu, keď sa ju znova pokúsila vyslobodiť. “Čo urobíš, keď tu nebudem?” Ukázalo sa, že druhý plot je ťažšie uvoľniť, Chloe z toho znervóznela, no nechcela nechať srnu napospas osudu. Párkrát potiahla mreže, uvoľňovala ich milimeter po milimetri. Potom jej napadlo preskočiť cez plot. Skok nebol priam najpôvabnejší, ale jej dopad vystrašil srnu tak, že sa vyšklbla z uvoľneného plota.

Keď sa oslobodená srna pridala k zvyšku stáda v parku, Dorseyová za nimi žartom zavolala: „Musíte jej ukázať, ako treba skákať!“ Od zverejnenia videa na sociálnych médiách sa Dorseyová stala senzáciou internetu. Pozvali ju aj do miestneho rozhlasu. „Druhý raz bolo to vyslobodzovanie desivejšie ako prvé,” napísala na sieť. “Báli sme sa jedna druhej. Som však šťastná, že som bola v pravý čas na pravom mieste!”

Viac o téme: PlotSlobodaŽelezoSrnaBežkyňaStone Mountain
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu