Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Muž sa 12 rokov odmietal holiť: Teraz dal dole svoj porast a vyzerá božsky

Takto vyzeral Josh pred premenou Zobraziť galériu (3)
Takto vyzeral Josh pred premenou (Zdroj: Youtube/OWN)

NEW YORK - Pri pohľade na dve fotografie by asi málokto uveril, že je na nich ten istý muž. Kým na prvej pripomína jaskynného muža, z druhej sa na vás usmieva dokonalý a príťažlivý model. Teraz ďakuje svojej milovanej priateľke za to, že ho na všetko nahovorila a dotiahla ho do televíznej šou, kde podstúpil túto premenu.

Heidi, ktorá nahovorila svojho milovaného Josha, aby po dvanástich rokoch siahol po žiletke, vzdal sa svojej neupravenej brady a nechal si skrotiť bujnú hrivu, takmer vyrazilo dych, keď ho uvidela po premene, ktorú podstúpil v šou Oprah Winfrey. Zjav muža označila samotná moderátorka za "biblický" a na pomoc si prizvala módneho poradcu Tima Gunna. "Už som ani nevidela, kde má ústa, keď som ho chcela pobozkať. Ľúbim ho, ale fakt som chcela, aby bol menej chlpatý," povedala Heidi. "Aj teraz má bradu, ale oveľa kratšiu a neuveriteľne mu to pristane."

VIDEO Muž sa 12
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/OWN)

Josh si nechal narásť vlasy a bradu po tom, ako odišiel z armády. Na svoju hustú hrivu bol patrične hrdý a odmietal na nej čokoľvek meniť. Tím vedený Gunnon sa postaral nielen o mladistvý strih vlasov a úpravu brady, ale zmenil aj jeho šatník. Tridsaťosemročný vojnový veterán vraj vždy pôsobil strašne zanedbane. "Natiahol si džínsy, tričko a obul si veľké pracovné topánky. Vôbec to neriešil," pokračuje Heidi.

VIDEO Muž sa 12
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/OWN)

Ostrihaný a upravený muž mal síce po príchode do štúdia na sebe obyčajnú koženú bundu, jednoduchý sveter a košeľu, ale všetko mu neuveriteľne pristalo. Oblečením zostal sám sebou, pretože mal vždy rád jednoduché veci. Heidi nemohla zo svojho priateľa v štúdiu spustiť oči. Sám Josh priznal, že sa cíti veľmi dobre a poďakoval Oprah a Timovi za perfektnú prácu. "Cítim sa ako nový človek," dodal spokojne. 

Viac o téme: Premena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu