Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Policajti vtrhli do nesprávneho domu: To, čo uvideli, ich strašne dojalo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Ohio Going Blue)

OHIO - Dvojica zohratých policajtov si poplietla adresu zásahu a omylom vtrhli do domu miestnej dôchodkyne. V momente, keď vyrazili dvere nesprávneho domu a uvideli, čo tam je, zostali len nehybne stáť. S otvorenými ústami hľadeli na vianočnú výzdobu zľaknutej babičky. Policajti okamžite zavolali posily.

Nešťastná náhoda dvoch policajtov ohúrila celý americký policajný zbor. Pri policajnej razii si poplietli adresu a omylom vyrazili dvere domu, kde bývala dobrosrdečná babička. Keď zahanbení policajti videli jej vianočný stromček, do pohotovosti dali všetky policajné jednotky.

Vianočný stromček babičky policajtov dojal k slzám. Jeho výzdoba pozostávala z vlastnoručne vyrobených vianočných gúľ. 

Vianočný stromček s menami dôstojníkov a psov
Zobraziť galériu (2)
Vianočný stromček s menami dôstojníkov a psov  (Zdroj: FB/Ohio Going Blue)

„Majiteľka domu si chcela uctiť pamiatku dôstojníkov, ktorí boli tento rok zabití v službe. Každému nebohému dôstojníkovi venovala jednu vianočnú guľu s jeho menom a dátumom smrti. Žena však nespomenula len dôstojníkov, ale aj policajné psy,“ napísal na sociálnej sieti jeden z policajtov.

Policajti po emotívnom zážitku povedali, že to nebola náhoda, ale osud. Ich tvrdenie potvrdila aj majiteľka domu. Údajne vraj s výzdobou svojho stromčeka skončila tesne predtým, ako tam policajti vtrhli. Fotka bola zverejnená na sociálnej sieti v profile Ohio Going Blue, kde sa ihneď nakopili tisíce pozitívnych ohlasov a stovky zdieľaní. 

Viac o téme: OhioVianočný stromček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu