Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Naháňačka v Trenčíne sa zmenila na najkrajšie chvíle: Policajtom stačil jediný pohľad na sedadlo

Šťastná rodinka Zobraziť galériu (4)
Šťastná rodinka (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - O poriadny rozruch sa postarala mladá rodinka v Trenčíne. Policajti spozorovali rútiace sa auto, okamžite vyštartovali za ním. Na sedadle spolujazdca sedela v bolestiach mamička.

Trenčianski policajti spozorovali minulý utorok krátko po pol ôsmej ráno auto, ktorého vodič sa veľkou rýchlosťou rútil po Bratislavskej ulici v Trenčíne. "Policajti si všimli riskantný spôsob jazdy vodiča Hondy Civic. Honda sa v rannej špičke hnala veľkou rýchlosťou a predchádzala pred ňou idúce vozidlá. Preto okamžite zapli výstražné svetelné a zvukové znamenie a začali toto vozidlo prenasledovať," opísala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.  

Naháňačka v Trenčíne sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Dramatická jazda mestom

Vodič ale nezastavoval, mal zapnuté všetky štyri výstražné svetlá a v kolónach pokračoval v rýchlej jazde ďalej. Keď policajti auto dobehli, spozorovali, že na sedadle sedí žena s očividnými pôrodnými bolesťami. Vodič otvoril okienko a zakričal, že jeho žena práve rodí. Policajti neváhali, okamžite sa zaradili pred hondu a so zapnutými majákmi robili doprovod do trenčianskej nemocnice. "O tom, že kvôli bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky vykonávajú doprovod vozidlu, v ktorom sa vezie rodiaca žena, vyrozumeli aj operačné stredisko krajského riaditeľstva," doplnila policajná hovorkyňa. 

Naháňačka v Trenčíne sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Hrdý otecko

Budúci otecko si bezpečne doviezol mamičku do pôrodnice. Ženu si okamžite prevzal zdravotnícky personál. O necelú hodinu sa Radovan (33) z Dolnej Súče stal hrdým oteckom dvoch nádherných zdravých dcérok, dvojičiek Simonky a Kristínky. Synček Radko (4) sa tak teší z dvoch sestričiek.  

Naháňačka v Trenčíne sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Otec Radovan bol ochotný niesť dôsledky svojho konania. Spáchal priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. "Policajti však vzhľadom k okolnostiam vec vybavili napomenutím," ozrejmila Antalová. Radovan vyjadril veľkú vďaku policajtom Marcelovi Spačekovi (vľavo) a Kristiánovi Grambličkov z Obvodného oddelenia PZ z Trenčína za pomoc v kritickej a adrenalínovej situácii, ako aj za ľudský prístup. Štastným rodičom gratulujeme. 

 

Viac o téme: BábätkoRodičiaPôrodTrenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu