Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Okradol ju zlodej: Žena si neskôr našla od neho srdcervúci ODKAZ a niečo navyše

V liste boli zabalené aj peniaze
V liste boli zabalené aj peniaze (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Keby vám niekto niečo ukradol, určite by ste nečakali, že sa vám neskôr zlodej ospravedlní a dokonca pridá aj niečo navyše. Presne to sa ale stalo istej Američanke z mesta Washington. Smutný odkaz, ktorý si našla pred domom, ju rozplakal.

Matke štyroch detí Chrissy Mariovej niekto pred časom z verandy ukradol zvonkohru. Mrzelo ju to, no časom na to pomaly zabudla. Nedávno si ale pred dverami našla odkaz, ku ktorému bolo pripojených päť dolárov. Stálo v ňom: "Ospravedlňujem sa za to, že sme vám ukradli zvonkohru. Zomrela nám mama, ktorá mala veľmi rada motýle, tak vám ju moja sestra zobrala a zavesila si ju na okno. Prepáčte. Toto sú všetky peniaze, čo mám, prosím, nehnevajte sa na nás. Jake." 

Chrissy smutný list tak dojal, že sa rozhodla, že chlapca vypátra, aby mu dala darček. "Jake, neviem, kto si, ale príď si pokojne pre svoje peniaze zlatko. Mám doma tri také zvonkohry. Vôbec sa na vás nehnevám, môžete ku mne kedykoľvek prísť," napísala na Facebooku. 

LIST, ktorý trhá srdce: Venované lekárom a sestričkám, ktorí a starali o moju manželku

Mariová sama dobre vie, aké je to stratiť rodiča. Keď mala len päť rokov, zomrela jej mama. Pred šiestimi rokmi stratila aj otca. V ťažkých časoch chce preto Jakeovi pomocť. Doteraz sa jej však neozval. 

Viac o téme: KrádežDojemný list
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu