Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pri atentáte prišla o nohu, no potom sa stalo niečo krásne: FOTO happy-endu ako z filmu

Roseann a Mike Zobraziť galériu (3)
Roseann a Mike (Zdroj: facebook/ackhistory)

BOSTON - Žena, ktorá prišla v roku 2013 o nohu počas bombového útoku na maratón v Bostone, sa zasnúbila s hasičom, ktorý ju zachránil. Príbeh, ktorý sa pre ženu začal ako veľká tragédia, mal tak šťastný koniec.

Roseann Sdoiaová pre denník The New York Post uviedla, že ona a hasič Mike Materia sa zasnúbili v decembri počas výletu na ostrov Nantucket v americkom štáte Massachusetts. Sdoiaová stála neďaleko cieľovej rovinky počas bostonského maratónu v roku 2013. Presne v tom čase vybuchla bomba a vážne jej zranila nohu.

Materia jej utekal na pomoc a sprevádzal ju aj v sanitke celou cestou do nemocnice. Zachránenú ženu potom pravidelne navštevoval na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici. Ich vzťah prerástol do priateľstva a dva mesiace po tomto incidente spolu išli na prvé rande.

Roseann a Mike
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/RoseannSdoiaRecoveryAndSupport)

Pár plánuje svadbu na jeseň tohto roka. Dvojica tiež vydá knihu s názvom Perfect Strangers, v ktorej sa bude písať o živote štyroch ľudí spojených touto tragickou udalosťou. Pri atentáte na bostonský maratón zahynuli 15. apríla 2013 traja ľudia a 264 ďalších utrpelo zranenia.

Viac o téme: Láskaútok Boston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu