Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takto sa to robí: Dievčina (21) mala hrozný problém s vlasmi, teraz vďaka nemu bohatne

Rachael Kerrová Zobraziť galériu (3)
Rachael Kerrová (Zdroj: profimedia.sk)

ANGLESEY - Dvadsaťjedenročná Rachael Kerrová bola zúfalá z toho, ako jej vypadávali vlasy. Riešila to parochňami a rôznymi príčeskami. Nedávno sa dala na podnikanie, prostredníctvom ktorého sa snaží pomáhať ostatným ženám s podobným problémom.

Keď mala Rachael trinásť rokov, všimla si, že jej vlasy sa po dĺžke zužujú a extrémne vypadávajú. Podľa lekára za to mohla depresia, stres a nízke sebavedomie. Čoraz viac sa uzatvárala sama do seba a kvôli plešinám, ktoré sa jej vytvárali na hlave, pomaly prestala vychádzať von z domu. "Moje sebavedomie bolo na bode mrazu, vlasy sú pre dievčatá veľmi dôležité," hovorí. 

Takto sa to robí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po tom, ako Kerrovej bolo povedané, že na jej stav neexistuje liek, oholila si zvyšok vlasov a za 25 libier si na internete kúpila parochňu. Zároveň si uvedomila, že podobný problém má určite kopec iných dievčat a rozhodla sa, že im pomôže. Založila si obchod Scaredy Brat a odišla z baru, v ktorom pracovala, aby sa mohla naplno venovať svojmu novému biznisu - predaju parochní najrôznejších štýlov a farieb. "Parochne nie sú niečo, z čoho by sa mali ľudia smiať. Mali by si vážiť samých seba, nech vyzerajú akokoľvek. Nie je ale nič zlé na tom, ak chcú vyzerať dobre a zapadnúť do kolektívu." 

Takto sa to robí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rachael si vďaka predaju parochní dokáže zarobiť na slušné živobytie. "Keď nosím parochňu, moje obavy sa stratia. Chcem, aby sa aj ostatné ženy, ktoré majú rovnaké starosti a ticho trpia, cítili rovnako," dodala. 

Viac o téme: ParochňaVypadávanie vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu