Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Študentka (19) si svojou šikovnosťou za pár mesiacov zarobila tisíce: Malá rada, ako na to

Chloe vyhráva jednu súťaž za druhou Zobraziť galériu (2)
Chloe vyhráva jednu súťaž za druhou (Zdroj: profimedia.sk)

GLASGOW - Študentka zo Škótska našla zaujímavý spôsob, ako splatiť svoju študentskú pôžičku. Pravidelne sa zapája do rôznych súťaží, v ktorých vyhráva nielen hotovosť, ale aj množstvo materiálnych cien. Aké jednoduché, a pritom veľmi účinné.

Chloe Binghamová trávi dve hodiny denne tým, že sa zapája do printových, internetových a televíznych súťaží. Za necelého polroka vyhrala neuveriteľných 42 súťaží, čo jej vynieslo 14 000 libier (18 300 eur), ktoré použila na splatenie študentskej pôžičky. Okrem toho vyhrala aj kopec poukážok a vecných cien vrátane elektroniky, tabletu, žehličky či vstupenky na hudobný festival, výlet do zábavného parku i štvordňový pobyt vo Walese. 

Študentka (19) si svojou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Devätnásťročná študentka filmových vied v Glasgowe sa prvýkrát zúčastnila súťaže, keď mala jedenásť rokov. "Presťahovali sme sa vtedy na nové miesto a nikoho som tam nepoznala. Tak som sa zapojila do jednej súťaže, aby som sa zoznámila s nejakými ľuďmi. Vyhrala som ju a odvtedy som už so súťažami neprestala. Je to návykové, stala som sa na nich závislá," hovorí Chloe. 

 

 USA padol rozprávkový jackpot: Tieto čísla urobili z troch šťastlivcov megaboháčov

Jej trik spočíva v tom, že si vždy vyberá súťaže, kde je vysoká pravdepodobnosť, že sa do nej zapojí málo ľudí. Potom je samozrejme vyššia šanca, že vyhrá. Nie všetky veci si dievčina necháva; niektoré, najmä tie, ktoré už má doma, daruje rodine či kamarátom, aby ich potešila. 

Viac o téme: Výherkyňa súťaže
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu