Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V lotérii vyhrali vyše 200 tisíc a mysleli, že to už skončilo: Omyl, prišiel ešte väčší šok

Slaterovci sa tešia zo svojej výhry Zobraziť galériu (2)
Slaterovci sa tešia zo svojej výhry (Zdroj: profimedia.sk/Solent News, REX Shutterstock)

ISLE OF WIGHT - Tento pár z južného Anglicka sa zrejme narodil pod šťastnou hviezdou. Vyhral totiž v lotérii a nie raz, ale dvakrát. Vďačia tomu nielen výberu tej správnej kombinácie čísel, ale aj svojmu štvornohému miláčikovi.

Jane a Alan Slaterovci si už viac nemusia robiť starosti s tým, či vyžijú do ďalšej výplaty. V utorok 29. septembra totiž v lotérii Euromilióny vyhrali 150 tisíc libier (204 tisíc eur). "Vrátil som sa z nočnej smeny a chcel som skontrolovať výsledky futbalových zápasov a či sme náhodou nevyhrali. Vyhrali. Úplne som sa roztriasol a šiel hneď zobudiť manželku, ktorá ešte spala," povedal Alan, ktorý pracuje na trajekte.

V lotérii vyhrali vyše
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk/Solent News, REX Shutterstock)

Dvojica si už začala robiť plány, čo s peniazmi urobí, keď o pár dní prišiel ďalší šok. Úplne zabudli na to, že žreb kúpili v ten istý deň obaja a dokonca vyplnili rovnaké čísla. Pripomenula im to až ich sučka Ruby. 5. októbra, v deň jej narodenín, sa išli všetci traja poprechádzať. Keď sa chceli vrátiť domov, nastúpili do auta a Ruby si ľahla na zadné sedadlo a drgla do katalógu, ktorý bol na ňom položený. V tom okamihu z neho vypadol druhý tiket, ktorý tam Jane schovala.

V lotérii vyhrali vyše
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk/Solent News, REX Shutterstock)

"Užili sme si krásnu prechádzku a rozprávali sa o tom, aký úžasný začiatok týždňa sme mali. Keď sme sa vrátili do auta, Ruby nechtiac zhodila na zem katalóg, v ktorom bol ukrytý ďalší žreb s rovnakými číslami. Nedokážem to vysvetliť; bolo to ako vo filme v spomalenom zábere. Akoby niekto chcel, aby som si ten lístok všimol," dodal Alan.

 

Tínedžerka (19) vyhrala v lotérii: Rozprávkový život? Zabudnite, veľké trápenie

Manželia, ktorí hrajú lotériu už dvadsať rokov a vždy vyplňujú rovnaké čísla, sú z toho všetkého stále v šoku. Časť peňazí venujú svojim dvom deťom a za zvyšok si užijú dôchodok.

Viac o téme: EuromiliónyVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu