Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Facebooku nechtiac požiadala o priateľstvo iného muža: Nečakaný záver tohto omylu!

Patsy na Facebooku našla lásku Zobraziť galériu (4)
Patsy na Facebooku našla lásku (Zdroj: Facebook)

JACKSON - Prípad zamenenej identity sa nakoniec vyvrbil v niečo veľmi romantické. Istá Američanka požiadala na sociálnej sieti o priateľstvo muža, ktorého si myslela, že kedysi poznala. No išlo o úplne iného človeka. I tak si ale tí dvaja našli k sebe cestu.

Patsy Suttonová z Jacksonu v Mississippi sa v roku 2010 chystala na výročné stretnutie svojej triedy a pri tejto príležitosti sa rozhodla na Facebooku vyhľadať bývalých spolužiakov z Lanier High School. Aj šesťdesiatjedenročného Johna Neelyho, ktorému poslala žiadosť o priateľstvo. Krátko nato však vysvitlo, že došlo k omylu a ide o úplne iného muža s rovnakým menom. Napriek tomu sa dvojica spolu nerozlúčila a začala si písať.

"John rád komentoval moje príspevky a vždy mi povedal, aká som pekná. Písali sme si čoraz intenzívnejšie. Jedného dňa mi môj trinásťročný vnuk povedal: "Babi, to je určite ten pravý. Mali by ste ísť na rande"," spomína na začiatky vzťahu dôchodkyňa.

Na Facebooku nechtiac požiadala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Po niekoľkých týždňoch jej John zavolal. Odvtedy spolu telefonovali každý deň. Patsy sa páčilo, že je milý, vtipný a krásne spieva. Mali veľa spoločné, okrem iného lásku k vareniu. Netrvalo dlho a tí dvaja sa do seba šialene zamilovalli. Jedinou prekážkou bol fakt, že každý žil v inom štáte, delilo ich viac ako 600 kilometrov, uvádza web denníka Daily Mail. Ale dvakrát rozvedená Suttonová nechcela, aby táto prekážka stála v ceste jej šťastiu.

Na Facebooku nechtiac požiadala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Za menej ako tri mesiace od prvej správy na Facebooku sa dvojica stretla. "Naše prvé stretnutie bolo úžasné. Nemohli sme sa prestať objímať a bozkávať. Ľudia prechádzali okolo nás, ale my sme si ich nevšímali," opisuje výnimočný moment Patsy.

Na Facebooku nechtiac požiadala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na Vianoce sa stretli opäť, tentokrát John prišiel s ohromnou ponukou - požiadal svoju milú o ruku. Tá súhlasila a krátko nato sa presťahovala za ním do štátu Georgia. "Každý deň myslím na to, že toto je miesto, kam patrím. Pestujeme v záhrade hrušku a orechy a máme dostatok priestoru pre našich dvanásť psov. Milujem tunajší život. John je muž mojich snov, za ktorého som sa modlila," dodala šťastná novomanželka.

Viac o téme: RomantikaFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu