Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO hrozivého okamihu na ceste: Škaredá zrážka chlapca (7) s autom skončila zázrakom

Chlapec mal obrovské šťastie.
Chlapec mal obrovské šťastie. (Zdroj: YouTube)

JINAN - Neuveriteľné video, ktoré zachytila kamera v aute, šokuje Čínu. Iba sedemročný chlapec z provincie Šan-tung sa hral s kamarátmi pri ceste. Nevšimol si tak prichádzajúci voz a vbehol mu rovno do cesty. Vodič nemal šancu auto ubrzdiť, chlapec zažil poriadny náraz, pri ktorom urobil salto a tvrdo dopadol na zem. Čo sa dialo ďalej, tomu neuveríte.

Rodičia ako jednu z prvých vecí deti učia, že si musia pri cestách, po ktorých chodia autá, dávať dobrý pozor. Chlapec si zrejme v zápale hry neuvedomil, že vybehol na cestu, nasledujúca scéna na videu rozhodne nie je pre slabšie povahy. Napriek strašidelne vyzerajúcej nehode však všetko dopadlo dobre.

Nikto nechápe, že chlapcovi sa nič nestalo, pritom salto a dopad na zem vyzerali skutočne hrozne. Chlapec si však sám zdvihol na lakte, potom sa posadil a na tvári mal len niekoľko odrenín. Otec k nemu okamžite dobehol, zrejme presvedčený, že je veľmi zle, no podľa lekárov sa nič vážne nakoniec nestalo. Aj keď zo záberov na videu takmer mrazí.

Viac o téme: NehodaZrazené dieťaKamera v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu