Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Takíto policajti by sa Slovákom páčili: Namiesto pokuty rozdávali niečo celkom iné!

Vodička od dojatia objala policajta
Vodička od dojatia objala policajta (Zdroj: YouTube)

LOWELL - Na internete získava čoraz väčšiu popularitu video, na ktorom policajti namiesto pokút rozdávajú darčeky. Motoristi najprv nechápali, o čo ide, no keď to zistili, boli príjemne prekvapení. Nestáva sa totiž často, či lepšie povedané nikdy, že by vás muži zákona obdarovali.

V Spojených štátoch sa v posledných týždňoch konalo množstvo protestov nasmerovaných proti tamojšej polícii. Súvisí to s nedávnymi, údajne rasovo motivovanými prípadmi, kedy mal bieli policajti bezdôvodne zastreliť černochov. Polícia sa preto rozhodla, že si napraví reputáciu a vymyslela kampaň, ktorej cieľom bolo pripomenúť ľuďom jej prácu. 

V rámci hej dávala vodičom darčeky namiesto toho, aby im udeľovala pokuty. Motoristi, ktorých zastavila hliadka, najprv očakávali, že spravili nejaký priestupok. Od dôstojníka však nakoniec dostali niečo úplne iné. Niečo, čo ich potešilo oveľa viac. Na videu vidno, ako jedna žena podáva policajtovi doklady od auta. Toho ale viac zaujíma zoznam vianočných darov, ktoré má v pláne kúpiť. Keď mu to vodička prezradí, okamžite to dá vedieť svojmu kolegovi, ktorý potrebnú vec kúpi v neďalekom obchode a zabalenú ju potom prinesie prekvapenej žene.

Darčeky, ktorými polícia obdarovala motoristov, boli naozaj štedré. Veď koho by nepotešila nová televízia s plochou obrazovkou, herná konzola Xbox One či sortiment hračiek. "To je neuveriteľné. Môj zlý deň sa práve stal dobrým," povedal natešený mladík.

Policajti rozdávali darčeky

Využite Najvýhodnejšiu ponuku tejto zimy od ZUNO a získajte pôžičku nad 4000 eur s garantovaným úrokom 8,9 % p.a.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu