Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Parádna správa pre Michala v kóme: Nádej žije, jeho žena dostala obrovský dar!

Michal je v bdelej kóme Zobraziť galériu (2)
Michal je v bdelej kóme (Zdroj: reprofoto tv markíza)

SVINNÁ - Jednej rodine z Trenčianskeho kraja sa pred pár rokmi zo sekundy na sekundu zmenil život. Michala zasiahol elektrický prúd a ostal v bdelej kóme. Jeho manželka verí, že nie navždy. Mladík musí absolvovať liečbu, ktorá stojí nemalé peniaze. Tie rodina nemá. Začala preto zbierať vrchnáky od fliaš. A zároveň pomohol aj neznámy dobrodinec.

Stačila jedna sekunda a bolo po šťastnej rodinnej idylke, informovala televízia Markíza vo svojej reportáži. Michal pred časom kvôli incidentu s elektrickým prúdom, ktorý sa stal na jeho 31. narodeniny, upadol do kómy. Jeho žena Janka nestráca nádej a dúfa, že jedného dňa sa z nej dostane. Je ale na to potrebná rehabilitácia, na ktorú však rodina nemá dostatok peňazí.

Parádna správa pre Michala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto tv markíza)

Rozhodla sa preto zbierať vrchnáky od PET fliaš. Za jednu tonu jej zaplatí výkupca tristo eur a keďže potrebuje desaťkrát viac, potrebuje nazbierať až desať ton. Keď sa o Michalovom nešťastí dozvedeli prostredníctvom televízie Markíza ľudia, začali rodine plastové vrchnáky posielať. Ich odozva bola neuveriteľná.

A potom prišla ešte lepšia správa. Jeden divák rodine poslal na účet celú sumu. Janku to veľmi prekvapilo a dojalo až k slzám. Je dobré vedieť, že ešte stále existujú ľudia, ktorí nehľadia len na vlastné šťastie, ale zaujímajú sa o osudy iných.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu