Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásna upratovačka z Poľska žije svoj sen: Jeden moment jej kompletne zmenil život!

Aleksandre sa zmenil život Zobraziť galériu (3)
Aleksandre sa zmenil život (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Tak ako mnoho iných Poliakov, aj Aleksandra Naranowicz sa rozhodla po škole odísť do Veľkej Británie. Po dlhšej dobe, keď nemohla nájsť prácu zodpovedajúcu svojmu vzdelaniu, vzala miesto upratovačky. Tento krok jej zmenil život.

Aleksandra sa horko-ťažko snažila nájsť prácu v Anglicku, ktorá by zodpovedala jej pôsobivému životopisu a magisterskému titulu. Napokon skončila ako upratovačka, ktorá zarobila 250 libier (313 eur) za týždeň.

Krásna upratovačka z Poľska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jedného dňa v práci stretla klienta firmy, pre ktorú pracovala. Bol to bývalý mediálny magnát, ktorý si všimol jej krásnu postavu a dokonalú tvár a odporučil ju londýnskej modelingovej agentúre. Netrvalo dlho, kým dvadsaťsedemročná dievčina odhodila mop a stala sa modelkou na plný úväzok. Doteraz hrala už v niekoľkých reklamách a absolvovala nespočetne veľa módnych prehliadok. Za jednu akciu dostáva až 2000 libier (2500 eur), napísal denník Daily Mail.

Krásna upratovačka z Poľska
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Ľudia mi neustále hovorili, akú mám peknú tvár, a že by som sa hodila za modelku. To mi dodalo dôveru zájsť na kastingy a dať tomu šancu," hovorí Aleksandra. "Má napadný, originálny vzhľad a krátke blond vlasy, každý si ju hneď všimne. A to je dobré," dodal Paulo Ribeiro, riaditeľ modelingovej agentúry PRM, s ktorou má Poľka uzatvorenú zmluvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu