Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Preblafoval sa k rozprávkovej výhre: Martin Mečiar zvíťazil na prestížnom pokrovom turnaji!

Martin Mečiar sa stal prvým Slovákom, ktorý zvíťazil v prestížnej regionálnej európskej turnajovej sérii.
Martin Mečiar sa stal prvým Slovákom, ktorý zvíťazil v prestížnej regionálnej európskej turnajovej sérii. (Zdroj: pokernews.com)

ROZVADOV - Profesionálny pokrový hráč Martin Mečiar sa stal prvým Slovákom, ktorému sa podarilo vyhrať prestížnu Eureka Poker Tour. Za víťazstvo v tomto prestížnom regionálnom turnaji získal krásnych 87 600 eur! Zaradil sa tak medzi tých najúspešnejších hráčov, keď porazil ďalších 493 účastníkov.

Martinova výhra bola jednou z najrýchlejších v nedávnej histórii, celá hra na finálovom stole trvala iba štyri kolá. Ako prvý z boja vypadol Dawid Mysiewicz z Poľska, po ňom šampión z Viedne, nemecký hráč Michael Eiler.

Na šiestej priečka skončil Belgičan Bert Geens, ďalšie miesta patrili vzostupne Nemcom Christianovi Jamborovi a Saschovi Ranzingerovi. Prekvapením finálového stola bola Rakúšanka Beatrix Wolfsbergerová, ktorá sa kvalifikovala vďaka 27 eurám a PokerStars. Skončila tretia, porazili ju len Michael-David Passy, ktorý si odniesol 65-tisíc eur a Martin Mečiar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu