Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Erica sa v lietadle zaľúbila do sympaťáka: Veľké pátranie po ňom s koncom ako z rozprávky!

Erica našla svojho vyvoleného
Erica našla svojho vyvoleného (Zdroj: Instagram)

CALGARY - Aj vám sa to už určite stalo. Stojíte na zastávke alebo sa veziete v dopravnom prostriedku, keď vám padne do oka nejaká čarovná osôbka. Ste ale príliš hanbliví na to, aby ste ju oslovili, a tak sa radšej pripravíte o šancu možno prežiť niečo krásne. Istá Američanka sa ale s takýmto osudom nezmierila.

Erica Domeseková nedávno letela so spoločnou American Airlines z Dallasu do kanadského Calgary. Vedľa nej sedel mladík menom Clauco, ktorý ju priam očaril. Po chvíli sa dali do reči.

Let ubehol ako voda a dvojica sa rozlúčila. Bez toho, aby si vymenili navzájom na seba kontakty, alebo aspoň prezradili priezviská. Erica bola z toho tak smutná, že sa nakoniec rozhodla dotyčného vystopovať. Aerolinkám napísala správu, v ktorej stálo: "Milé AmericanAir. Práve som vystúpila z lietadla so svojím budúcim manželom, ale bohužiaľ som nezachytila jeho celé meno. Chcete sa stať dohadzovačom?"

Zástupcovia leteckej spoločnosti zúfalej žene odpovedali, že nemôžu podávať osobné informácie o posažieroch, ale zaželali jej veľa šťastia a zároveň dodali, aby im dala vedieť, ako to celé dopadlo.

Erica teda zahájila masívnu kampaň na sociálnych sieťach. Napísala, ako Clauco vyzerá a čo mal v daný deň na sebe. Nakoniec to nebol Twitter, ktorý jej ho pomohol nájsť. Domeseková sa v predajni Apple pred pár dňami náhodou stretla s kamarátom, ktorý jej povedal, že Clauca pozná, napísal portál yahoo.com.

Zakladateľka lifestylovej značky DIY sa teraz rozplýva od šťastia. Nechce byť príliš konkrétna, uviedla len, že "vesmír ich dal dokopy, a že ON je úžasný". "Som vďačná letu 1073, môjmu mobilu Samsung a priateľovi, ktorý Clauca pozná," dodala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu