Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Láskyplný odkaz z neba: David stavil na čísla nebohej manželky a vyhral!

David Greeson Zobraziť galériu (2)
David Greeson (Zdroj: Huffington Post)

ATLANTA - Tomu sa povie šťastie, alebo znamenie zo záhrobia? Davida Greesona (51) z Georgie v decembri náhle opustila manželka. Odo dňa, kedy ju pochoval, si v lotérii vsádzal vždy na rovnakých päť čísel. A vyplatilo sa. Neboli to však úplne obyčajné čísla.

Davidova manželka Kathy v decembri podľahla zákernej chorobe. Jej telo napadol zhubný nádor, s ktorým už viac nedokázala bojovať. David bol jej smrťou zdrvený a potreboval nejaký podnet, ktorý by ho nakopol späť do života. Rozhodol sa preto zariskovať v lotérii, aby sa mohol vrátiť na miesta, kde s nebohou manželkou zažil krásne chvíle.

Odo dňa, kedy sa s Kathy naposledy rozlúčil, každý deň vsádzal na tých istých päť čísel. Išlo o číslice 5, 7, 11, 23 a 31, ktoré pred dvoma týždňami skutočne vylosovali a David sa stal jedným z troch víťazov lotérie o 77 921 dolárov. Nešlo však o obyčajné čísla. Kathy sa totiž narodila 23.11. 1957 a 31. októbra mali svadbu, píše WTVC.

Davidov víťazný tiket.
Zobraziť galériu (2)
Davidov víťazný tiket.  (Zdroj: Huffington Post)

Keď sa dozvedel, že vyhral, vyhlásil do neba: "Kathy, naše čísla vyhrali!" Keďže Kathy milovala cestovanie, David sa rozhodol peniaze investovať do výletov na miesta, na ktoré majú s manželkou nádherné spomienky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu