Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najoddanejší muž na svete: VIDEOpríbeh manželského páru vás dojme k slzám

Bill a Glad sú jednoducho nerozlučný pár
Bill a Glad sú jednoducho nerozlučný pár (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Klobúk dole! Manželský pár Bill a Glad Forwardovci sú živým dôkazom toho, že manželský sľub nie len bezvýznamná formulka, ale doživotné rozhodnutie stáť po boku toho druhého. Ich životný príbeh je plný lásky a oddanosti, ktorou dojali státisíce ľudí po celom svete.

Forwardovci sa poznajú už od detstva. Keď sa prvýkrát stretli, Bill mal iba 9 rokov a Glad 8. Bill bol veľmi dobrým priateľom Gladinho brata a dlhé roky ju tajne obdivoval. Z jeho strany to bola láska na prvý pohľad a Glad mu nakoniec v 17-tich rokoch city opätovala. Neskôr sa vzali a dnes sa tešia z krásneho 50-ročného manželstva, píše Deseret News.

Ani po dlhých rokoch však Bill nezabudol na sľub, ktorý dal manželke pred oltárom. Odvtedy, čo Glad v roku 2004 diagnostikovali Alzheimrovu chorobu, jej každým dňom dokazuje, že sľub o starostlivosti v chorobe i zdraví mieni dodržiavať navždy. „Od okamihu, keď vstane, do chvíle, kým si ľahne do postele, robím úplne všetko. Čistím jej zuby, sprchujem ju, obliekam – všetko. Je pre mňa veľkou cťou starať sa o ženu, ktorú som miloval všetky tie roky,“ povedal Bill vo videu s názvom „Čo je to láska“, ktoré zachytáva ich životný príbeh a na internete sa teší veľkej obľube.

Bill si dokonca k bicyklu primontoval vozíček pre chorú Glad, aby ju mohol voziť na výlety popri pláži. „Urobila toho pre mňa tak veľa za tie roky a teraz nemôže, ale ja môžem,“ hovorí oddaný manžel Bill a dodáva, že Glad je jeho princeznou a on je jej Williamom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu