Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pes je najlepším priateľom človeka: Kokeršpaniel zachránil batoľa pred utopením v mori!

Kokeršpaniel dohliada na chlapčeka Zobraziť galériu (2)
Kokeršpaniel dohliada na chlapčeka (Zdroj: YouTube)

ANKARA - Nie nadarmo sa hovorí, že pes je najlepší priateľ človeka. Už mnohokrát svojmu pánovi zachránil život a nie raz pri tom sám o neho prišiel. Najnovšie si obdiv ľudí získal jeden hafkáč z Turecka, ktorý chránil neposedné dieťa.

V Turecku majú nového hrdinu. Je ním hnedý kokeršpaniel, ktorý na chvíľu zastúpil nepozorného rodiča. Keď sa mladá žena zarozprávala so známymi na pláži, nevšimla si, že jej malý synček sa odbatolil preč. Namieril si to rovno do mora.

Pes si všimol hroziacu katastrofu a k dieťaťu rýchlo inštinktívne pribehol. Ľahol si pred neho a zabránil mu tak, aby vliezol do vody a utopil sa.

Pes je najlepším priateľom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na videu vidno, ako o pár sekúnd neskôr pribehla za synom vyplašená matka a vzala ho do náručia. Šteňa si za svoj dobrosrdečný čin určite vyslúžilo nejakú odmenu.

Pes zachránil batoľa

Nie je to zďaleka prvýkrát, čo pes zachránil život človeku. Minulý mesiac sa napríklad v Texase kríženec čivavy a pudla postavil pred malé dievčatko a jedovatého hada, ktorý ho pohrýzol do oka. Jeho zranenie bolo síce bolestivé, ale veterinárke sa oko podarilo zachrániť.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu