Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

NAJsmiešnejšie zvieratká roka: Absolútnym hitom zhúlená líška!

Smiešne a pritom také zlaté Zobraziť galériu (3)
Smiešne a pritom také zlaté (Zdroj: youtube,archív)

BRATISLAVA - Tento rok patril aj zvieratám z najrôznejších kútov sveta. Milí, roztopašní a miestami i poriadne divokí obyvatelia ríše zvanej fauna pútali našu pozornosť už len tým, aké sú. Nasledujúce zábery nám pripomenú, že nie sme na tejto planéte sami.

Energické kozliatko

Nedávno sa na internete objavilo video, ktoré zachytáva hyperaktívne kozliatko, ako zbesnene pobehuje po tráve. Zo svojich štvornohých kamarátov si robí živé prekážky a od jedného sa dokonca párkrát odrazí kopytami. Slovo únava mu je zrejme úplne cudzie.

Zhúlená líška

V tomto prípade síce nejde o živého tvora, ale nahúlená líška nás natoľko zaujala, že ju jednoducho musíme spomenúť. Je výtvorom britskej preparátorky Adele Morseovej, ktorá ju dala vydražiť na internete. Odvtedy sa zvieraťa s neprítomným pohľadom ujali ruskí bloggeri, ktorí z nej pomocou rôznych koláží spravili hviezdu svetovej veľkosti.

NAJsmiešnejšie zvieratká roka: Absolútnym
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: redhotrussia.com)

Ziapajúca ovečka

Ovca z nasledujúceho videa vás dostane zvukmi, ktoré vydáva. Jej mékanie totiž nápadne pripomína ľudský prejav. Vreštiacu ovečku si jednoducho zamilujete.

Najtučnejší jazvečík

Obi z amerického Oregonu sa pýši nelichotivým titulom najťažší jazvečík na svete. Jeho majitelia mu dávali príliš veľa jesť, vďaka čomu sa vykŕmil až na úctyhodných 35 kilogramov. Momentálne sa o neho stará odborníčka, ktorá mu nariadila prísnu diétu. Snáď zaberie.

Škuľavý kocúrik

Trojročný kocúr Spangles sa stal miláčikom sociálnych sietí okamžite po tom, ako sa na nich objavila jeho fotka. Hoci trpí škuľavosťou, vidí veľmi dobre, a preto podľa jeho majiteľky Mary Buchananovej nemusí podstúpiť operáciu.

 Smejúca sa sova

Aj zvieratá sa vedia smiať. Dôkazom toho je krahuľa snežná, ktorú sa na jar podarilo odfotiť Tinovi man Leeovi. Musel kvôli tomu zájsť do Olympijského národného parku v štáte Washington, ale vynaložená snaha rozhodne stála za to. Sova síce na zábere zrejme zíva, vyzerá to ale tak, akoby sa smiala.

NAJsmiešnejšie zvieratká roka: Absolútnym
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: booshben.com)

Ovca s hlavou naopak

A máme tu opäť ovečku. Na jednej anglickej farme žije jedna, pri ktorej je už na prvý pohľad jasné, čím sa líši od ostatných členov svojho druhu. Hlava jej totiž narástla naopak. Napriek tejto anomálii sa dokáže pásť a podľa veterinára netrpí žiadnymi bolesťami.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu