Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šok v Hlase: Kouč Vojtek sa zbláznil!

Marek a Daniel nepochopili ťah svojho kouča Pepu Vojtka. Zobraziť galériu (10)
Marek a Daniel nepochopili ťah svojho kouča Pepu Vojtka.

BRATISLAVA - Toto od neho nečakali! Tretie kolo súbojov medzi nádejnými spevákmi prinieslo v Hlase Česko Slovenska obrovské prekvapenie zo strany tvrďáka Pepu Vojtka (46). Jeho zverenci Daniel Mrózek (18) a Marek Motalík (17), ktorí si známeho hudobníka vybrali hlavne kvôli rockovému cíteniu, len neveriaco pozerali, či sa ich kouč nezbláznil.

Nepochopiteľná voľba! Lídra kapely Kabát si pri výberových kolách za svojho kouča zvolili najmä tí súťažiaci, ktorí sa chcú uberať rockovou cestou. To je prípad aj Daniela Mrózeka a Mareka Motalíka. Zostali však prekvapení, keď im Pepa Vojtek vybral skladbu, akú by od neho zrejme nikdy nečakali.

Hudobník totiž svojim zverencom vybral namiesto tvrdšej muziky niečo sladšie. Chalani sa museli popasovať so skladbou od Backstreet Boys, ktorých fanúšikovskú základňu tvorili najmä mladé dievčatá. „To som nečakal od rockera ako je Pepa Vojtek,” priznal Daniel.

Nepochopiteľnosť tejto voľby dal spevákovi pocítiť aj moderátor Leoš Mareš. „Ste v dobrých rukách, váš kouč je bývalým členom skupiny Lunetic,” vyhlásil posmešne, čím narážal na najpopulárnejšiu českú chlapčenskú formáciu deväťdesiatych rokov.

„Bolo to síce prekvapujúce, ale je to súčasť taktiky,” tvrdí náš zdroj zo zákulisia šou o Vojtkovom kroku. Od budúceho týždňa už totiž o osude súťažiacich rozhodujú diváci svojimi esemeskami. A pri tomto súboji išlo o dvoch mladých chlapcov, ktorí môžu bodovať u tínedžeriek. Zrejme, aby hlasujúcich dievčat bolo čo najviac, vybral kouč presne takú skladbu, na aké letia. Kto nakoniec z dvojice Mrózek - Motalík postúpil do ďalších bojov, sa dozviete dnes večer v Hlase Česko Slovenska.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu