Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Za šperk si dám urobiť prsia!

Tento 40-tisícový šperk je Martina ochotná predať. Zobraziť galériu (11)
Tento 40-tisícový šperk je Martina ochotná predať.

BRATISLAVA - Plastická operácia aj charita! Práve toto si stanovila za cieľ bývalá hviezda makizáckej šou Nevesta pre milionára Martina Blechová (21). Rozhodla sa totiž prostredníctvom dražby speňažiť to najcennejšie, čo jej zostalo po mužovi, do ktorého sa pred zrakmi vyše milióna divákov zaľúbila.

Luxusný šperk v hodnote 40-tisíc korún, ktorý dostala ako darček od atraktívneho Mníchovčana Jana Novotného (28), chce vydražiť a peniaze použiť na plastiku svojich pŕs. A ak jej nejaká tá koruna zvýši, je rozhodnutá pomôcť aj iným!

„Ak sa mi podarí vydražiť šperk za viac peňazí, ako budú stáť moje nové silikónové prsia, všetky zostávajúce financie venujem rodičom malého Thomasa Grestyho (10), ktorý pred pár dňami sám dva dni blúdil v Tatrách a pátracia akcia spojená s jeho hľadaním vyšla na viac ako 600- -tisíc korún. Rada by som jeho rodičom, ktorí to budú musieť zaplatiť, aspoň trošku pomohla,“ tvrdí Martina.

To, že už dávno túži po krásnych, pevných, plných a príťažlivých prsiach, je známe, no financie na uskutočnenie vytúženej zmeny jej chýbajú. „Nemám zatiaľ peniaze, aby som si ich mohla dať spraviť. Práve preto uvažujem o dražbe. Je mi aj trošku ľúto, že darček od Jana takto speňažím, ale v konečnom dôsledku, aspoň ho budem nosiť stále pri srdci,“ smeje sa najzamilovanejšia exnevesta, ktorá vďaka plastike na Jana nezabudne do konca života.

Na splnenie svojho sna - mať prsia štvorky - však potrebuje minimálne 60-tisíc korún. A keďže si Martina momentálne nezarába fotením aktov, rozhodla sa poradiť si inak. „Veľmi chcem vyhlásiť dražbu, z ktorej budem môcť vyťažiť čo najviac peniažkov, aby som pomohla aj iným,“ želá si rodáčka zo Záhorskej Bystrice, preslávená najmä zverejnenými aktmi, ktoré nafotila.

„Chcem vyťažiť z toho, že som momentálne známa. Hádam tým pomôžem sebe, ale aj iným,“ uzatvára Martina, pripravená kedykoľvek sa vzdať šperku od svojho milovaného, len aby už mala svoje vysnívané prsia štvorky...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu