Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Lenka Slivkaničová: Neintrigovala som, tak ma vystrihli!

Lenka je presvedčená, že ako nekonfliktný typ nebola pre televíziu zaujímavá. Zobraziť galériu (3)
Lenka je presvedčená, že ako nekonfliktný typ nebola pre televíziu zaujímavá.

BRATISLAVA - Len pár dní po tom, ako vydaja chtivá Lenka Slivkaničová (29) opustila brány beladického kaštieľa, pozrela si odvysielané epizódy šou Nevesta pre milionára a bola zhrozená. „Všetko podstatné, čo som povedala, vystrihli. Zato hádku medzi babami nechali na obraze,“ rozhorčene tvrdí rodáčka z Nitry. Hnevá ju, že pred začiatkom šou im sľubovali, že chcú všetky dievčatá ukázať v najlepšom svetle, no nakoniec sa tie, ktoré nerobili konflikty, dostali na obraz len v najnutnejšom prípade.

„To všetko krásne, čo som hovorila o Janovi, vystrihli. Veľakrát som dávala výpovede, no nebolo z nich odvysielané vôbec nič,“ nechápe dvadsaťdeväťročná manažérka, ktorá pred pár dňami definitívne stratila možnosť uchádzať sa o srdce šarmantného Mníchovčana Jana Novotného (28).

Pritom má ešte v živej pamäti, ako im dramaturgička Nevesty pre milionára Gabika Drobová pred začiatkom šou povedala: „Baby, toto je krásna, romantická šou. Ak budete mať medzi sebou hádky a intrigy, vystrihneme to,“ opakuje Drobovej slová Lenka. Po zhliadnutí odvysielaných epizód má však sympatická Nitrianka pocit, že je to presne naopak. „Keďže som neintrigovala a nehádala sa, bola som málo na obrazovke. Uprednostnili radšej päťminútovú hádku Evy a Martiny,“ hovorí exnevesta.

Mrzí ju najmä to, že Jan nemal možnosť počuť, čo o ňom hovorí a aj to ho mohlo ovplyvniť pri rozhodovaní. Napriek tomu svoj krok vstúpiť do šou Nevesta pre milionára neoľutovala, no už by znova do podobnej súťaže nešla. „Poučila som sa. Už nebudem taká naivná. Jasné, že tými odvysielanými hádkami si chceli zvýšiť sledovanosť a ja, nekonfliktný typ, som bola menej zaujímavá. Na jednej strane to chápem, ale nie je to voči slušnejším dievčatám férové,“ uzatvára atraktívna Lenka.



Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu