Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Desivá minulosť nevesty Zuzany Fekiačovej

Zuzana Fekiačová má za sebou temnú minulosť. Zobraziť galériu (2)
Zuzana Fekiačová má za sebou temnú minulosť.

BRATISLAVA - „Vzala mi peniaze, počítač, telefón aj lásku,“ takto tvrdo opísal svoju exmilenku - adeptku na nevestu milionára - Zuzanu Fekiačovú (22) Talian Gianni (36). S týmto mužom vraj blondínka z Detvy prežila šesť mesiacov na Sardínii. Myslel si, že ho úprimne miluje, a preto by pre ňu zniesol i modré z neba. Zaplatil jej plastiku pŕs, investoval do nej hŕbu peňazí a zahŕňal ju svojou pozornosťou. Vlani v decembri však zistil, že má iného. Zuzana ho nielen podviedla, ale údajne aj okradla!

„Zo začiatku mi pripadala ako plaché, tiché dievčatko. Vždy keď bola so mnou, mala na sebe vrstvu mejkapu, pretože má trochu problémy s pleťou a dosť sa hanbí,“ prezrádza temperamentný Gianni. S Detviankou sa spoznal minulý rok v júni na Sardínii a naposledy ju videl 13. decembra. „Náš vzťah bol krásny a pokojný,“ tvrdí Talian, ktorý je však ženatý a má dve deti... Keďže mal Zuzanu rád, zavítal aj na Slovensko a spoznal rodinu. „Áno, viem o ňom, ale dlho sme nevedeli, že má záväzky. Keď sa to Zuzka dozvedela, rozišla sa s ním a odvtedy sa jej Gianni vyhráža a prenasleduje ju,“ konštatuje Anna Fekiačová (44).

Gianni sa o svojej bývalej láske nevyjadruje v superlatívoch: „Na Sardínii pracovala v meste Olbia v nočnom podniku. Zarábala 50 eur (asi 2 000 Sk) za noc a robila spoločníčku starým pánom.“ Napriek tomu ho kráska z Detvy svojím zjavom očarila natoľko, že Gianni bol pre ňu schopný urobiť čokoľvek. „Kúpil som jej, čo len chcela, značkové oblečenie, počítač, mobilné telefóny, zaplatil plastiku pŕs, dal som peniaze jej rodine a prenajal som jej veľký byt v Montesilvano,“ pokračuje v príbehu svojej nešťastnej love story. Na kandidátku z markizáckej reality show Nevesta pre milionára mu zostalo mnoho nepríjemných spomienok. „Keď už vedela, že ma opustí, vzala mi peniaze. Ja som to netušil a nechal som jej notebook za tisíc eur (asi 37-tisíc Sk) a mobil,“ netají Gianni.

K rozchodu Zuzany a Gianniho došlo v decembri, keď Sicílčan zistil, že jeho láska ho podvádza. „Ešte sme spolu telefonovali a ona mi povedala, že ma bude ľúbiť celý život. Neskôr som zistil, že práve v tej chvíli ležala v posteli s iným...“ dodáva ohrdnutý milenec. Priestor na vyjadrenie chcel Nový Čas poskytnúť aj samotnej Zuzane Fekiačovej, tá je však izolovaná v beladickom kaštieli, kde sa šou nakrúca.

Finalistky šou Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu