Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Modrovský kritizuje Gunčíkovú: Má veľa nedostatkov!

Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský. Zobraziť galériu (4)
Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský.

BRATISLAVA – Nespokojný?! V šou Let´s Dance 5 sa na tanečnom parkete predvádza aj superstaristka Gabriela Gunčíková (18). Tej tvorcovia pridelili ostrieľaného Petra Modrovského (27), ktorý sa môže pýšiť už dvomi titulmi Kráľa tanečného parketu. Keďže má po štyroch sériách markizáckeho projektu bohaté skúsenosti, presne vie, čo na divákov platí. Ako nám prezradil, jeho partnerka má v tomto ohľade čo zlepšovať.

Gabriela Gunčíková má všetky predpoklady na to, aby bola pre televíznych divákov dostatočne atraktívna. Zrejme aj preto jej Markíza pridelila kvalitného tanečníka Petra Modrovského, ktorý k víťazstvu už v minulosti doviedol herečku Zuzanu Fialovú a muzíkalovú speváčku Nelu Pociskovú.

U samotného Modrovského sme teda zisťovali, ako je zatiaľ s Gabrielou spokojný. „Komplexne jej to ide dobre. Má celkom silu, takže dokáže utancovať aj ťažké veci,“ pochválil tanečník svoju zverenkyňu. Vzápätí na to nás ale prekvapil. „Ruky jej niekedy padajú, hlava jej padá... Je tam veľa nedostatkov. Ale to vám pošlem mailom. Je to na dlho,“ dodal so smiechom.

Peter našťastie svoje vyjadrenia nemyslel vážne a takýmto spôsobom si speváčku len doberal. Gunčíkovej úsmev a slová na jeho adresu tiež potvrdili, že na tréningoch sa dobre zabávajú a zbytočne sa nestresujú. Chcete vedieť ako Gunčíková ohodnotila svojho tanečníka? Pozrite si video.

Akí muži sa páčia Gunčíkovej?  

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Petrom Modrovským a Gabrielou Gunčíkovou.

Modrovsky_LSD

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu