Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nebola mu povoľná, a tak ju zadusil

Obžalovaného Miloša G. (25) priviedli do súdnej siene väzenskí dozorcovia. Zobraziť galériu (2)
Obžalovaného Miloša G. (25) priviedli do súdnej siene väzenskí dozorcovia.

BRATISLAVA - So sklonenou hlavou sedel na lavici obžalovaných bratislavský smetiar Miloš G. (25). Prokurátor ho žaluje za zavraždenie bankovej úradníčky Andrey M. († 24) v Podunajských Biskupiciach. Mladý muž sa k hroznému činu priznal. Andreu zadusil, pretože mu nechcela byť povoľná.

Mladá žena sa počas minuloročného prvého júnového víkendu pohádala s priateľom, s ktorým bývala dva roky. Po hádke odišla za kamarátmi na chatu pri Pezinku. Na inej chate sa vtedy s kamarátmi zabával Miloš. "Poriadne si vypil," povedal včera v súdnej sieni mladík, ktorý sa tiež zúčastnil na bujarej noci v chate. Miloš, ktorý mal chuť na ďalšiu zábavu, cestou domov neďaleko Slovnaftu stretol Andreu, ktorá sa tiež vrátila z chaty. Slečna jeho milostné návrhy odmietla. Keď ju však chytil za rameno, zľakla sa a začala kričať. Smetiar spanikáril. Zovrel jej hrdlo a začal ju dusiť.

Nehybnú ženu potom odniesol do kríkov, kde ju povyzliekal. Keď zistil, že sa už nehýbe, chuť na sex ho prešla. Mŕtvu zakryl jej šatami a z miesta hrôzy odišiel. Po niekoľkých hodinách našla zavraždenú okoloidúca staršia pani. Kriminalistov na Milošovu stopu priviedol mobil, ktorý zobral nehybnej obeti. Mladík spočiatku svoj čin zapieral, ale nakoniec sa k vražde priznal. Včerajšie pojednávanie odročili, súd chce vypočuť ďalších svedkov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu