Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Prestať fajčiť - najlepšie novoročné predsavzatie

Uvažujete o tom, že v roku 2006 prestanete fajčiť, aby ste si zlepšili život, obnovili zdravie a znova získali slobodu, ktorú ste si kedysi užívali? Skvelé novoročné predsavzatie!

Pozitívne výsledky svojho rozhodnutia pocítite veľmi rýchlo. Už o niekoľko hodín sa začnú vaše pľúca zotavovať a váš organizmus sa pomaly zbavuje nikotínu. O niekoľko týždňov vám bude voľnejšie kolovať v žilách krv, čím sa zvýši toľko potrebná životná energia. Po niekoľkých mesiacoch, vďaka zlepšenej funkcii pľúc, sa kašeľ a nedostatok dychu stanú minulosťou. A po roku znížite riziko kardiovaskulárnych ochorení až o celú štvrtinu.

Po roku bez cigarety si určite všimnete aj to, že vaše novoročné predsavzatie znamenalo obrovský zisk aj pre vaše bankové konto!

„HELP: Za život bez tabaku“ je kampaň Európskej komisie. Jej poslaním je presviedčať ľudí, aby fajčiť ani nezačali alebo s fajčením skončili. Využíva na to prostriedky televíznej reklamnej kampane, ktorá sa vysiela v 25 členských štátoch EU, a ďalšie propagačné aktivity.

Súčasťou novej kampane zameranej proti fajčeniu, ktorú Európska komisia odštartovala pod názvom HELP: Za život bez tabaku, sú aj tlačové správy, ktoré budú pravidelne zverejňované tak, aby zásobovali médiá potrebnými zdravotnými informáciami s cieľom sprevádzať, predĺžiť a posilniť činnosti organizované pod heslom kampane HELP.

Na bezplatnom čísle 0850 111 682, ktoré je súčasťou európskej kampane, HELP vás ochotne vypočuje tím odborníkov a poradí vám ako skoncovať s týmto zlozvykom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu