Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Okradli policajti mŕtvolu?

Miesto, ktoré sa mu stalo osudným, zdobia veniec a kahan.
Miesto, ktoré sa mu stalo osudným, zdobia veniec a kahan.

VEĽKÉ UHERCE - Na takýto otrasný prípad si dávno nepamätáme! Traja policajti z Partizánskeho sú obvinení, že po dopravnej nehode obrali obeť o približne 40-tisíc korún!

Viacerí príbuzní mŕtveho Ľubomíra Súlovského z Veľkých Uheriec (okres Partizánske) sú presvedčení o vine mužov zákona. Dopravná nehoda, po ktorej zomrel Ľ. Súlovský (40), sa stala pred pol rokom. Muž narazil za dedinou autom do múra. Zraneniam hlavy podľahol v nemocnici. Zostali po ňom manželka (33) a dcérka (11). „Bol to najlepší syn, pracovitý, šikovný,“ plače jeho matka (65).

Udalosti po nehode, ktorú vyšetrovali policajti Milan J. (25), Ľubomír B. (23) a Pavel G. (36), prešetruje inšpekcia. „Je to hyenizmus okradnúť mŕtveho,“ povedal Ľubomírov brat Marián. Policajti sa tesne po nehode stretli s Ľubomírovou manželkou Soňou. „Vtedy brat ešte žil. Jeho manželke ukázali peňaženku. Videla veľa bankoviek, medzi nimi aj päťtisíckorunáčky,“ povedal Marián Súlovský. Podľa neho mal nebohý v peňaženke asi 50-tisíc korún. „Bol živnostník. V čase nehody robil opravy na rodinnom dome a od jeho majiteľa mal kúpiť auto,“ dodal M. Súlovský. Po smrti Ľubomíra však jeho manželke policajti vrátili iba osem tisícoviek...

Obvinenie trojice policajtov z Partizánskeho včera potvrdila Zuzana Kmeťová z ministerstva vnútra. Podľa obvinenia policajti z peňaženky obete mali zobrať najmenej 40-tisíc korún. „Všetkým trom hrozí prepustenie z polície,“ dodala Kmeťová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu