Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Mladík prežil 24 bodnutí nožom!

Marcel Š. mal neuveriteľné šťastie. Prežil 24 bodnutí nožom.
Marcel Š. mal neuveriteľné šťastie. Prežil 24 bodnutí nožom.

DOLNÉ VESTENICE - Druhýkrát sa narodil Marcel Š. (25) z Dolných Vesteníc (okres Prievidza). Deň pred Štedrým dňom ho napadol Tomáš J. (19) z tej istej obce so štyrmi kamarátmi. Marcela bodol 24-krát nožom do brucha, chrbta a rúk. Ten mal neuveriteľné šťastie, že zbesilý útok prežil. Policajti Tomáša zadržali, obvinili z pokusu ublíženia na zdraví a mladík je dnes vo väzbe.

Marcel sa zotavuje zo zranení v bojnickej nemocnici. „Ani jedna z bodných rán našťastie nezasiahla dôležité orgány. Jeho zdravotný stav je dobrý. Už na Silvestra by mohol byť doma,“ povedal prednosta chirurgie Jozef Konečný. Marcel šialený útok nemôže vymazať z pamäti. Mladíci ho napadli v noci, keď sa vracal domov. „Keď som odomykal vchod do paneláka, kde bývam, vrhli sa na mňa piati chlapi a začali ma biť. Podarilo sa mi vyšmyknúť sa im a ušiel som do domu. Tam ma však chytili, zhodili na zem, kopali a bodali nožom, myslel som, že ma zabijú,“ povedal.

Zranený a v šoku prišiel domov a až v kúpeľni si všimol, že krváca z brucha aj chrbta, v bunde mal ešte zachytenú čepeľ z noža. „Počula som, ako prišiel syn domov. Bol však príliš dlho v kúpeľni, tak som vstala a išla za ním. Stál t am celý od krvi. Takmer som zomrela od hrôzy,“ povedala Marcelova mama. Marcel je jej jediný syn. Mladík tvrdí, že útok mal byť zrejme Tomášovou pomstou. „V minulosti som pred ním bránil kamaráta a pobili sme sa, asi mi to chcel vrátiť,“ povedal. Ľudia z Dolných Vesteníc vravia, že s Tomášom J. a jeho kamarátmi sú v obci problémy už dlho. Mladíci údajne fetujú a na svedomí vraj majú aj podpálenie jedného auta a ďalšie výtržnosti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu