Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Personálne zmeny vo vedení Rádia Twist

BRATISLAVA - Od dnes má Rádio Twist nového predsedu predstavenstva Dušana Budzáka a na čele dozornej rady bude Peter Roth, agentúre SITA to potvrdila programová riaditeľka Rádia Twist Dália Šaškovičová. Dušan Budzák je podľa Obchodného registra SR bývalým členom dozornej rady spoločnosti D.EXPRES, prevádzkovateľa Rádia Expres.

Peter Roth bol do roku 2003 konateľom spoločnosti OMV Slovensko. Podľa informácií agentúry SITA by sa Dušan Budzák mal stať novým vlastníkom Rádia Twist. Vlastnícke zmeny musí schváliť Rada pre vysielanie a retransmisiu.

Vlastníci akcií Rádia Twist sú stále nejasní. Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) zatiaľ neudelila predchádzajúci súhlas na prevod obchodných podielov spoločnosti Rádio Twist. Licenčná rada totiž stále nevie, na koho má previesť balík akcií, ktorý chcel previesť bývalý riaditeľ Twistu Andy Hryc na spoločnosť Devín a holandskú firmu ERG Media and Broadcasting Holding. Na akcie si však uplatnili nároky súrodenci Jozef a Eva Majskí. Situácia s akciami je podľa riaditeľa kancelárie RVR Andreja Holáka natoľko neprehľadná, že rada rozhodne až po tom, keď sa dohodnú účastníci konania alebo rozhodne súd.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu