Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Tip na zimnú sezónu

Ponožky Ski profi Zobraziť galériu (12)
Ponožky Ski profi

Skvelým tipom na nadchádzajúcu zimnú sezónu sú jedinečné ponožky so špeciálnymi funkčnými vlastnosťami značky MATEX od spoločnosti BEPON. Sú pletené špeciálnym ergonomickým systémom, takže poskytujú dokonalý komfort nosenia všetkým vekovým kategóriám. Ich vynikajúce funkčné a estetické vlastnosti sú zabezpečené použitím špičkových technických vlákien.

Vysokorozťažný mäkký elastomer v celej dĺžke zabezpečuje vynikajúcu pružnosť a pohodlnosť ponožiek, ktoré sú vhodné aj na bežné nosenie. Zároveň sú tvarovo stále. Odvod vlhkosti a potu na vnútornej strane produktov MATEX je zabezpečený použitím špeciálneho vlákna - polypropylénu. Zvyšuje sa tým aj životnosť ponožiek. Acrylik zabezpečuje termoizolačnú schopnosť, bavlna zvyšuje oterovzdornosť a pohodlie v chodidlovej časti. Vysoký štandard ponožiek značky MATEX je zabezpečený aj výplňou v oblasti päty, špičky a chodidla, teda v miestach najvyššieho zaťaženia. Zosilnené zovretie členka zvyšuje stabilitu a rovnomerne rozkladá tlak.

Tieto ponožky vydržia aj extrémne podmienky bez známok výrazného opotrebenia a uspokoja aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Vzhľadom k obrovskej rozťažnosti sú výrobky vhodné aj pre veľmi vysoké priehlavky a pre silné chodidlá. Ponožky sa hodia na zimné športy, ako je lyžovanie, či snowboarding.

Na zjazdové lyžovanie, či celkovo na outdoorové použitie sú určené ponožky Carve M. Podkolienky Carve sú vhodné najmä na klasické a zjazdové lyžovanie. Sú určené na strednú záťaž.  
Tip na zimnú sezónu
Zobraziť galériu (12)
Tip na zimnú sezónu
Zobraziť galériu (12)
Polovysoké ponožky Snowboard, ako ich názov naznačuje, sú určené na snowboarding. Vyznačujú sa pevným zovretím na nohe, predovšetkým vyšším zovretím v členkovej a priehlavkovej časti. Majú mäkký lem, ktorý nadmerne nezaťažuje lýtko. Sú určené na vysokú záťaž.
Extrémne teplé a pružné ponožky Arktik sú určené hlavne pre outdoorové použitie. Doporučujú sa na všetky zimné športy, turistiku, horolezectvo a na aktivity, kde je žiadané teplo na nohy.
Tip na zimnú sezónu
Zobraziť galériu (12)
Ponožky MATEX sa hodia nielen na zimné športy, ale existujú aj ich „letné“ verzie, určené na tenis, cyklistiku, aerobik, korčuľovanie, či jogging.

Navštívte predajne spoločnosti BEPON a zvoľte si typ výrobkov značky MATEX presne pre Vás a pre Váš obľúbený šport. Vyskúšajte ako vynikajúco Vám výrobky značky MATEX padnú a aký vysoký štandard a komfort nosenia poskytujú. Výrobky značky MATEX môžu byť aj originálnym darčekom pod vianočný stromček.

BEPON - „Štýl je otázkou rozhodnutia.“

Vyhrajte ponožky Bepon!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu