Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

V Bratislave zrazil šofér ženu na zastávke

Záchranári ženu ošetrili a previezli do nemocnice. Zobraziť galériu (5)
Záchranári ženu ošetrili a previezli do nemocnice.

BRATISLAVA - Na zastávke električky zrazil šofér audiny mladú ženu! So zraneniami nohy a hlavy ju záchranári previezli do nemocnice. Podľa policajtov bol šofér pod vplyvom návykovej látky. Reportéra Nového Času pri fotografovaní nehody prekvapujúco zatkli policajti!

Nehoda sa stala včera, krátko pred ôsmou hodinou. „Šofér auta - ktoré išlo po Vajnorskej ulici - odrazu vletel na električkovú trať a zrazil paniu, ktorá stála na ostrovčeku vedľa mňa,“ povedal šokovaný Martin (18), ktorý pred audinou stihol uskočiť. Zranenej žene poskytli prvú pomoc neďaleko stojaci ľudia. Do nemocnice ju odviezla sanitka rýchlej zdravotníckej pomoci.

Vodič audiny zastavil s autom niekoľko desiatok metrov od miesta nehody. Podľa slov viacerých ľudí jeho auto zablokoval iný šofér. „Vodič audiny Milan (36) je obvinený z ublíženia na zdraví. Dychová skúška ukázala, že auto riadil pod vplyvom návykovej látky,“ informovala Alena Toševová z krajskej polície.

Krátko po nehode policajná hliadka prekvapujúco zatkla reportéra Nového Času s odôvodnením, že je podozrivý z priestupku. Podľa ich názoru fotografovaním na ulici vzbudzoval verejné pohoršenie občanov. Takýto incident sme v hlavnom meste doteraz nezaznamenali.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu