Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hľadali hlavu a ruky ženy

Potápači včera od rána prehľadávali dno malej ružínskej priehrady.
Potápači včera od rána prehľadávali dno malej ružínskej priehrady.

RUŽÍN - Malú vodnú nádrž Ružín v katastri Malej Lodiny (okr. Košice-okolie) včera prehľadávali policajti i potápači. Podľa našich informácií v nánosoch bahna hľadali hlavu a ruky ženy, ktorej torzo tela našli na vodnej hladine ešte v auguste. Údajne ide o ženu, ktorá figurovala aj vo vyšetrovanej kauze istého nebankového subjektu.

Policajti a potápači sa zamerali na úsek medzi malou vodnou elektrárňou pri Malej Lodine a mostom pri železničnej stanici Ružín. Vodná nádrž je vypustená na minimum, a tak sa dalo na väčšine miest kráčať po dne priehrady bez problémov. „Žiadne informácie neposkytujeme,“ povedal jeden z policajtov.

Ako sa nám podarilo zistiť, doteraz polícia nenašla hlavu ani ruky asi 50- až 60-ročnej ženy, ktorej torzo tela objavili v lete plávajúce na hladine Ružína. Podľa privolaného lekára bolo vo vode približne 2 až 3 mesiace. Identifikáciu ženy sťažila skutočnosť, že chýbali ruky, a teda aj možnosť preskúmať odtlačky prstov. Počas vyšetrovania však už vyšlo najavo, že na odstránení častí tela sa podieľal zatiaľ neznámy páchateľ, čomu nasvedčuje aj to, že pri už nájdených pozostatkoch v jednej nohavici nebohej objavili aj dva kamene ako závažie!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu