Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Autu došiel benzín, napálil to doň taxikár!

Havária sa odohrala na moste Apollo v Bratislave Zobraziť galériu (5)
Havária sa odohrala na moste Apollo v Bratislave (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nevinne pôsobiaci problém s autom, ktorému došiel benzín, sa mohol skončiť tragicky. Nehoda na bratislavskom moste Apollo sa stala včera večer krátko pred šiestou. Do auta, ktoré odťahovali záchranári, vpálil v plnej rýchlosti taxík!

Po tom, čo pani (58), ktorej sa minul v aute benzín, odstavila čierne Renault Clio v pravom pruhu na moste Apollo, ju prišla odtiahnuť spoločnosť ASOS. "Na jej auto sme pripevnili ťažné oko a chceli sme s ňou odísť", prezradil pre Topky.sk jeden zo zamestnancov spoločnosti. Vzápätí však do Renaultu zozadu vrazil taxík.

„Taxikár mohol ísť takou stovkou, na rozdiel o ostatných, ktorí nás obchádzali štyridsiatkou. Okamžite som išiel ratovať tú pani. Zlomilo sa jej sedadlo vodiča, mala zakrvanenú tvár,“ popísal incident zamestnanec ASOSu.

Nepríjemný incident zachytil aj náš čitateľ, ktorý prechádzal autom okolo. „Pracovníci ASOS-u kričali po taxikárovi. Potom sa to upokojilo. Taxikár, ktorému buchol airback vyzeral trochu otrasene,“ informoval Topky.

„Ten taxikár mohol zabiť mňa aj tú pani,“ argumentoval pracovník ASOSu. Podľa neho našťastie okolo prechádzala lekárka, ktorá vystúpila z auta a zranenú ženu prezrela. Na miesto zavolali sanitku, hasičov aj policajtov. Tí zatiaľ ku havárii neuviedli žiadne podrobnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu