Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zranila sa pri nastupovaní do autobusu?

Pani Magdaléna si na to, ako prišla k svojim vážnym zraneniam, nepamätá.
Pani Magdaléna si na to, ako prišla k svojim vážnym zraneniam, nepamätá.

KOŠICE - Otvorené zlomeniny ľavého ramena, ruky a predkolenia. Navyše takmer úplne strhnutá koža z ľavého lýtka. To sú zranenia, ku ktorým prišla pani Magdaléna (54) v stredu podvečer. Košičanka si však na tieto hrozné chvíle nepamätá. Dostala epileptický záchvat a prebrala sa až v nemocnici.

Polícia skúma, či sa zranila pri nastupovaní do autobusu, alebo iným spôsobom. Objavili sa totiž informácie, podľa ktorých ju prichytili dvere autobusu a ten ju potom ťahal za sebou. "Podľa vyjadrenia vodiča sa udalosť stala mimo dopravného prostriedku," povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Štefan Dudko z Dopravného podniku mesta Košice tvrdí, že keby pani Magdaléna ostala zakliesnená vo dverách, bezpečnostný systém autobusu by mu ďalšiu jazdu neumožnil: "Podľa svedkov vraj pani doň nenastupovala a vodič zastavil potom, keď pasažieri začali kričať, že sa niečo stalo."

Lekári sú presvedčení, že pri bežnom páde by takéto poranenia nemala. "Musel ich spôsobiť veľmi intenzívny mechanizmus, nie obyčajný pád," koštatuje lekár z Kliniky úrazovej chirurgie FN L. Pasteura v Košiciach Miloslav Klíma. Magdaléna si, žiaľ, na nič nepamätá.

"V ten deň som bola u svojej príbuznej na návšteve v nemocnici v Šaci. Cítila som sa veľmi dobre, a tak som sa prešla medzi blokmi. Viem, že sa ma nejaký mladík pýtal na čas. Potom som pocítila slabosť a viac neviem. Prebrala som sa až v nemocnici," tvrdí Košičanka Magdaléna, ktorá od malička trpí epileptickými záchvatmi, no nikdy pri nich neprišla k takýmto vážnym poraneniam.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu