Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúci nález na Záhorí, strážne psy vyhrabali mŕtvolu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Šokujúci nález znepokojil štyri dni pred koncom roka obyvateľov záhorskej obce Moravský Svätý Ján. Psy v areáli miestnej konzervárne vyhrabali časti ľudského tela. Informáciu potvrdila pracovníčka obecného úradu.

"Je to veľký areál, púšťajú tam strážnych psov. Oni našli najprv kosť, neskôr lebku. Potom sa už volala polícia," uviedla pre Topky.sk. Totožnosť mŕtvoly nepoznajú, zostali z nej len kostrové pozostatky. "To už sa nedalo identifikovať," povedala.

Informáciu o náleze na krátky čas zverejnili na webovej stránke obce. Takmer okamžite ju však stiahli, čo vyvolalo najrôznejšie špekulácie. "Policajti vyhlásili na prípad embargo," dodala k tomu zamestnankyňa obecného úradu.

„Dvadsiateho siedmeho decembra sa v neudržiavaných priestoroch konzervárne v Moravskom Sv. Jáne našli časti ľudskej kostry,“ potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. „Polícia vykonala všetky úkony súvisiace s takýmto nálezom a v súčasnosti sa pracuje na identifikácii kostrových pozostatkov, resp. čakáme na výsledky testov DNA. Polícia prípad vyšetruje ako usmrtenie,“ dodala. K údajnému embargu sa vyjadriť nevedela.

Šokujúci nález na Záhorí,
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu