Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Policajti zbili kolegu !

Zbitý policajt chce zatiaľ zostať v anonymite.
Zbitý policajt chce zatiaľ zostať v anonymite.

BARDEJOV - To sa vidí len málokedy. Bardejovskí policajti zbili svojho kolegu (37). Zmlátený muž tvrdí, že tak brutálne, ako k nemu, sa nesprávajú ani k najhorším zločincom. Podľa polície však chcel zraziť dopravnú hliadku a bol agresívny. Incident sa stal pred niekoľkými dňami. Hliadka robila dopravnú

kontrolu. "Nezastavovali ma, ale zbadal som kolegyňu, s ktorou som chcel hovoriť, tak som zaparkoval ďalej. Zrazu sa prirútili a tvrdili, že som ich chcel zraziť. To je nezmysel, ak by to tak bolo, nezastavím vôbec," hovorí dobitý muž. Zobrali ho na policajnú stanicu. "Spútali ma rukami dozadu. A keď ma po bitke jeden z policajtov začal škrtiť, myslel som si, že udrela moja posledná hodina," hovorí muž, ktorému údajne ani nedovolili telefonovať príbuzným, aby oznámil čo sa deje. Počas výsluchu omdlel a až potom ho odviezli do nemocnice.

"Som práceneschopný. Podám trestné oznámenie za zneužitie právomocí verejného činiteľa," vraví policajt. Na svoje tvrdenia má aj svedkyňu. Tá videla, ako sa za ním rozbehli členovia a hliadky a neskôr ho videla aj spútaného na policajnej stanici. Verzia ministerstva vnútra je iná. "Vodič nezastavil na znamenie, odmietol sa podrobiť dychovej skúške a bol agresívny. Preto ho odviedli na policajnú stanicu a spútali," vysvetľuje Monika Kuhajdová z ministerstva vnútra. Prípadom sa bude zaoberať policajná inšpekcia. Zatiaľ je isté len jedno: buď porušil zákon zbitý policajt, alebo dopravná hliadka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu