Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kombajn zdržal vyše 1 500 áut

ŽIAR NAD HRONOM - Bezohľadnosť niektorých vodičov na cestách je niekedy bezbrehá a poriadne strpčuje život iným šoférom. Podobnú skúsenosť majú aj tí, ktorí sa v nedeľu popoludní ocitli vo vyše 20-kilometrovej kolóne áut na úseku cesty Žiar nad Hronom - Bratislava. Vodič s obrovským kombajnom tu pomalou jazdou nielen zdržiaval autá za sebou, ale predovšetkým ani jedno z nich nepustil, pokiaľ ho riskantne neobehli.

Jeden šofér sa dokonca skoro čelne zrazil s protiidúcim linkovým autobusom. Muž riadiaci kombajn bol však celkom pokojný a hoci mohol viackrát odbočiť a pustiť ostatné vozidlá, neurobil tak. V pomalej, 25-kilometrovej rýchlosti, ho nakoniec musela zastaviť až žarnovická polícia, ktorá ho presmerovala na konci obchvatu v Žarnovici na cestu tretej triedy.

"Kombajn smeroval zo severného Slovenska do Zlatých Moraviec a jeho vodič mal po kontrole všetky náležitosti a povolenia v poriadku," povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Zároveň dodala, že v jeho prípade neexistuje časové obmedzenie, kedy by na ceste byť nemal, a tak nedostal ani pokutu. Podľa našich informácií bolo v kolóne až 1 500 áut, ktoré po víkende smerovali domov či do práce. Obmedzujúci kombajn patrí samostatne hospodáriacemu roľníkovi zo Zlatých Moraviec, ktorý ho aj ako súkromný podnikateľ požičiava.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu