Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Donovaly uzavreli pre všetky vozidlá

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKá BYSTRICA - Horský priechod Donovaly v okrese Banská Bystrica uzavreli pre všetku dopravu, sú tam skrížené kamióny. Na vozovke priechodu sa šmýka a je na nej utlačený sneh do výšky tri centimetre. TASR informovala Andrea Vittmanová z Banskobystrickej regionálnej správy ciest (BBRSC), a. s., závod Banská Bystrica.

Ako pokračovala, na horských priechodoch Šturec v Banskobystrickom okrese a Čertovica v okrese Brezno je na cestách kašovitá vrstvu snehu do troch centimetrov, sú prejazdné. Ostatné cesty v týchto okresoch sú zjazdné, nachádza sa na nich kašovitý sneh do troch centimetrov.

Ako informovali dispečeri jednotlivých závodov BBRSC, horské priechody Veľké Pole a Kremnické Bane v okrese Žiar nad Hronom sú zjazdné. Veľké Pole je zasnežené, Kremnické Bane majú na vozovke kašovitú vrstvu snehu. Ostatné cesty v okrese sú zasnežené, mokré alebo s kašovitou vrstvou snehu.

Cesty sú zjazdné v okresoch Rimavská Sobota, Lučenec i Veľký Krtíš. V okrese Rimavská Sobota sú vozovky vlhké alebo mokré, vozovky III. triedy majú maximálne do centimetra snehu. Sneh do dvoch centimetrov sa môže nachádzať aj na cestách v okrese Veľký Krtíš. Cesty I. triedy v okrese Lučenec sú po chemickom ošetrení mokré, ostatné môžu mať na povrchu centimetrovú vrstvu snehu. Na úseku Kokava-Látky je do dvoch centimetrov snehu.

Horské priechody Látky - Prašivá a Hriňová majú podľa stránky Slovenskej správy ciest (SSC) na cestách utlačený sneh do troch centimetrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu