Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Desiatky ľudí pátrajú po mužovi z Moldavy nad Bodvou

Štefan Gergeľ
Štefan Gergeľ

KOŠICE/BRATISLAVA – Od rána desiatky záchranárov, policajtov aj dobrovoľníkov pátrali po Štefanovi Gergeľovi (57) z Moldavy nad Bodvou.

Muž je nezvestný od soboty od 17:00, kedy odišiel z domu na futbalový zápas a doteraz sa príbuzným neozval. Po futbale v čase okolo 21:30 sa s ním pokúšala telefonicky spojiť jeho manželka, telefón mal však vypnutý. Jeho nezvestnosť oznámil na polícii v nedeľu popoludní jeho syn (23). Polícia začala po mužovi pátrať a prehľadala okolie futbalového štadióna, pohostinské zariadenia, autobusové a železničné stanice a vytypované miesta, muža však nenašli.

Ako uviedla polícia, na pátracej akcii v katastrálnom území Moldavy nad Bodvou a blízkom okolí sa zúčastnilo 24 záchranárov, 16 policajtov, dva služobné psy a niekoľko dobrovoľníkov. Dnes prehľadávali okolie Moldavy nad Bodvou, koryto rieky Bodva až po hranicu s Maďarskom, okolie chatových lokalít „Na kopci a Pod kopcom“. Pátraciu akciu ukončili bez úspechu popoludní.

Polícia sa obracia so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nezvestnom Štefanovi Gergeľovi (57) z Moldavy nad Bodvou. Muž je vysoký 175 cm, plnoštíhlej postavy, má oválnu tvár, prešedivelé vlasy a modré oči. Držanie tela má vzpriamené, nosí vyberaciu zubnú protézu, hovorí po slovensky a maďarsky a pravidelne užíva lieky na srdce.

Naposledy mal oblečené modré džínsy, čierny pulóver z výstrihom do písmena „V“, pod ním mal čierny rolák, čiernu bunda zimná bez nápisov, pletenú čiernu čiapku a čierne rukavice. Obuté mal tenisky zn. REEBOK na šnurovanie. Akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi môžete oznámiť na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo na telefónnom čísle 158. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu