Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bankoví lupiči z Malaciek pred súd

Pobočka banky v Malackách Zobraziť galériu (4)
Pobočka banky v Malackách

BRATISLAVA - Dvaja muži, ktorí údajne majú na svedomí lúpež pobočky banky v Malackách z mája tohto roku, sa pravdepodobne už čoskoro postavia pred súd. Na mieste sa vtedy strhla prestrelka, ktorá si vyžiadala život pracovníka bezpečnostnej služby.

"Vyšetrovanie v tejto veci bolo ukončené v októbri tohto roka, kedy vyšetrovateľ podal prokurátorovi návrh na podanie obžaloby na obvinených Viliama G. a Vladimíra B. S predloženým návrhom vyšetrovateľa sa prokurátor v plnej miere stotožnil," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petra Hrášková.

Polícia údajných páchateľov vo veku 36 rokov vypátrala už dva dni po skutku. Lúpež sa odohrala 10. mája okolo 10. h v pobočke banky na Záhoráckej ulici v Malackách. Podľa informácií z polície do pobočky banky vošiel neznámy páchateľ, ktorý pod hrozbou použitia zbrane žiadal finančnú hotovosť.

V banke sa však strhla prestrelka medzi páchateľom a pracovníkom bezpečnostnej služby. SBS-kár podľahol zraneniam v nemocnici na bratislavských Kramároch, kam ho previezol vrtuľník. Lupič si z banky žiadne peniaze neodniesol, zraneného páchateľa našli policajti s početnými strelnými poraneniami v nemocnici v Trnavskom kraji.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu