Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladíci zahynuli pri Bánovciach na ceste z diskotéky!

Z vozidla zostal len vrak
Z vozidla zostal len vrak

BRATISLAVA - Štyria ľudia dnes ráno zahynuli a jeden sa zranil pri zrážke osobného a nákladného auta pri Bánovciach nad Bebravou.

Potvrdil to zástupca trenčianskej policajnej hovorkyne Pavol Kudlička. Medzi obeťami boli štyria muži, podľa portálu TVnoviny.sk sa vracali z diskotéky. Jedného z nich záchranári oživovali, život mu však už nezachránili.

Tragédia sa podľa Kudličku stala medzi obcou Dežerice a Bánovcami nad Bebravou. "Tridsaťročný vodič Renaultu prešiel v mierne pravotočivej zákrute pravdepodobne do protismeru a zrazil sa s vodičom nákladného auta Avia," opísal nehodu Kudlička. Vodič auta a jeho posádka, ktorú tvorili ďalší dvaja 28-roční a jeden 25-ročný muž, zraneniam podľahli.

Zraneného muža nákladného auta, ktorý podľa polície pred jazdou nepil, previezli do nemocnice. Podľa TVnoviny.sk má poranenú dolnú končatinu a narazený hrudník. Hospitalizovaný údajne nie je v ohrození života. Na Slovensku sa v minulosti stalo viacero tragických nehôd. Jednou z najvážnejších bola minulý rok v júni zrážka troch áut neďaleko Revúcej, pri ktorej prišlo o život šesť ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu