Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Za dva mesiace v Brezne a okolí vykradli 16 áut!

Vykradnuté auto Zobraziť galériu (3)
Vykradnuté auto

BRATISLAVA/B.BYSTRICA – Stačil im september a október, aby sa Ivan (30) a Peter (18) z Brezna stali postrachom majiteľov áut. Ako uviedla polícia, „v Brezne a v okolí, sa samostatne alebo spoločne po vzájomnom dohovore, dopustili 16 krádeží.“ Ivan sa vlámal do 11 áut, pričom si ani príliš nevyberal.

Polícia poskytla ich zoznam: dvakrát Škoda Felicia, Škoda Fabia, Fiat Bravo, dvakrát Peugeot 206, Audi A4, Škoda Favorit, Volkswagen, Peugeot 307 a Mercedes 300, ktoré boli zaparkované v Brezne na uliciach Cintorínska, Sládkovičova, ČSA, Švermová, Hradby, Pionierska a Nálepkova. Z áut kradol autorádiá, tašky a ruksaky, v ktorých mali majitelia osobné doklady, peňaženky, osobné veci a v niektorých prípadoch aj doklady od vozidiel. Škodu odhadli na viac ako 2600 eur.

Peter má na svedomí štyri vlámania: Ford Mondeo, Opel Astra, Renault 19 a Škoda Forman, parkujúce v Čiernom Balogu. Zo všetkých ukradol autorádiá a majiteľom spôsobil škodu za viac ako 500 eur.

Dvojica sa ešte spoločne vlámala do Peugeotu 205 v Podbrezovej, z ktorého rovnako ukradli autorádio. Celkovú škodu, ktorú majiteľom vozidiel spôsobili krádežami a poškodením áut odhadli takmer na 3200 eur. Obvinených stíhajú na slobode, hrozí im trest odňatia slobody až do dvoch rokov. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu