Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Po návrate z väzenia sa vybral s nožom k expriateľke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA/B.BYSTRICA – Keď Norberta (37) z Fiľakova pustili z väzenia, hneď sa vybral k bývalej družke vyzbrojený kuchynským nožom! Tú okamžite napadol a vyhrážal sa jej zabitím.

Keď jej súčasný priateľ prišiel na pomoc, bodol ho do chrbta. Na slobode tak strávil len tri dni, aby znova skončil vo väzbe.

Ako uviedla polícia, Norberta prepustili z výkonu trestu v pondelok. Hneď v utorok ráno okolo 7:30 hod prišiel za svojou bývalou družkou Marcelou. Po tom, ako s ním odmietla hovoriť, ju fyzicky napadol vo vchode bytového domu. Ako popísala polícia, chytil ju za vlasy, hodil na zem, kde do nej kopal a vykrikoval: „Toto si chcela!“. „Na krik vybehol z bytu poškodenej jej priateľ. Keď ho obvinený zbadal, vytiahol spod kabáta kuchynský nôž s dĺžkou čepele 17 centimetrov a kričal na neho, že ho zabije,“ uviedla polícia vo svojej správe.

Pred útočníkom sa snažil utiecť do bytu, kde ho Norbert však dostihol a nožom ho pichol do chrbta. Obaja spadli na zem a začali spolu zápasiť, napadnutý sa snažil vytrhnúť nôž z ruky, pričom utŕžil rany na dvoch prstoch. Norbert pritom stále kričal, že ho zabije. Keď Marcela zavolala políciu, útočník z bytu ušiel. Svojej obeti spôsobil zranenia, z ktorých sa bude liečiť dva týždne, bývalú družku našťastie nezranil.

Ako uviedla polícia, vyšetrovateľ obvinil Norberta z nebezpečného vyhrážania a ublíženia na zdraví. Po spracovaní podnetu skončil už vo štvrtok vo vyšetrovacej väzbe. Zopakoval tak svoj čin, keď sa už vo februári dopustil nebezpečného vyhrážania voči svojej družke, za ktoré skončil vo väzení. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu