Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dobodali biletára aj mladíka, útočníci boli z Kosova, tvrdí polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Útočníkmi, ktorí cez víkend nožmi ťažko zranili biletára a jedného z návštevníkov podniku v centre Bratislavy, boli „dvaja muži pravdepodobne z Kosova“.

Informovala o tom polícia, ktorá však stále zisťuje identitu a pravosť dokladov útočníkov. K útoku došlo v jednom z podnikov na Rybnom námestí. Podľa polície jeden muž vystupoval ako Jasmín B. (29), duhý ako Janík N. (25). Prvého obvinili z výtržníctva, druhého z ublíženia na zdraví a nedovolenej výroby a obchodovania s drogami.

Polícia doteraz zistila, že Jasmín B. po slovnom konflikte fyzicky napadol biletára (40) a opakovane sa mu vyhrážal zabitím. Spôsobil mu reznú ranu, ktorá si vyžiada liečenie 10 dní.

Janík N. spôsobil bodno-rezné poranenie návštevníkovi (19) podniku, ktoré si vyžiadali okamžitú operáciu. Janíkovi N. zaistili aj podozrivý materiál a predbežná expertíza preukázala, že išlo o heroín s prímesou kofeínu a paracetamolu. Celková hmotnosť 98,336 gramov podľa polície zodpovedá najmenej 400 jednorázovým dávkam.

Obaja obvinení skončili vo väzbe, Jasmínovi hrozí väzenie až na dva roky, Janíkovi na päť až 12 rokov. Informovala o tom Tatiana Kurucová z bratislavského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu