Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Výbušninu na bratislavskom letisku nenašli!

Polícia odkláňa dopravu na ceste pred letiskom
Polícia odkláňa dopravu na ceste pred letiskom (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Pyrotechnická prehliadka na letisku M. R. Štefánika v Bratislave sa skončila s negatívnym výsledkom. Polícia prehliadla priestory letiska po tom, ako neznámy páchateľ oznámil prostredníctvom e-mailu, že pokiaľ mu nebude vyplatená určitá suma peňazí, tak letisko vybuchne.

Ako uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár, vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade stíhanie vo veci trestného činu šírenia poplašnej správy v jednočinnom súbehu s trestným činom vydierania.

Po prijatí výhražného e-mailu reagovalo letisko dočasnými opatreniami. "Prevádzka letiska bola dočasne pozastavená, zároveň došlo k evakuácii cestujúcich, ktorí sa v súčasnosti nachádzajú v bezpečnej vzdialenosti od terminálu. Doprava na letisko je uzavretá. Všetky vozidlá sú odkláňané," informovala hovorkyňa letiska Daniela Madunická, podľa ktorej informácie o príletoch a odletoch zverejnia hneď, ako to bude aktuálne.

Televízia Markíza na svojom internetovom portáli napísala, že neznámy páchateľ žiadal údajne milión eur.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu