Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Päť lúpeží mal spáchať mladík zo Stupavy!

Prepad banky v Bratislave Zobraziť galériu (4)
Prepad banky v Bratislave

BRATISLAVA – Mladík (20) zo Stupavy je podozrivý z ozbrojených lúpeží, mal prepadnúť niekoľko bánk a stávkových kancelárií v Bratislave. Mladíka zadržali v stredu a vyšetrovateľ ho už obvinil z lúpeže a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Informoval o tom bez ďalších podrobností policajný hovorca.

Polícia zverejnila aj prehľad lúpeží, ktorých sa mal mladík dopustiť výlučne v oblasti Dúbravky a Karlovej Vsi. V troch prípadoch malo ísť o stávkovú kanceláriu, v dvoch o pobočku banky. Ku všetkým došlo v priebehu necelého mesiaca, pričom v posledný augustový deň mal vylúpiť v priebehu popoludnia pobočku banky aj stávkovú kanceláriu.

Mladíkovi hrozí za tieto skutky väzenie až na 12 rokov. Informoval o tom František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva.

 

Polícia zverejnila aj prehľad lúpežných prepadnutí:

23. augusta o 10:50 vošiel do pobočky stávkovej kancelárie na ulici M. Sch. Trnavského v Bratislave v tom čase neznámy ozbrojený páchateľ. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčok stávkovej kancelárie finančnú hotovosť. Pracovníčky tohto zariadenia mu vydali 1278 eur.

31. augusta približne o 14:05 vstúpil do pobočky banky na Námestí sv. Františka v Bratislave v tom čase neznámy ozbrojený páchateľ. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčky hotovosť. Pracovníčka mu v obave o svoj život a zdravie vydala 1900 eur.

31. augusta približne o 17:38 vošiel do pobočky stávkovej kancelárie na ulici M. Sch. Trnavského v Bratislave v tom čase neznámy ozbrojený páchateľ. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčok hotovosť. Pracovníčky mu vydali 400 eur.

8. septembra približne o 14:40 vošiel do pobočky stávkovej kancelárie na ulici M. Sch. Trnavského v Bratislave v tom čase neznámy ozbrojený páchateľ. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčok hotovosť. Pracovníčky mu v obave o život a zdravie vydali 1317 eur.

21. septembra približne o 9:00 vstúpil do pobočky banky na Námestí sv. Františka v Bratislave v tom čase neznámy ozbrojený páchateľ. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčky hotovosť. V obave o svoj život a zdravie mu vydala 3415 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu