Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kamionistovi vybuchol vibrátor! V konečníku!

MICHALOVCE/VYSOČINA - Chcel zažiť superorgazmus. Čakala ho však neskutočná bolesť. Eroticky náruživý kamionista (35) z Čiech namiesto "v raji", skončil „vďaka“ po domácky vyrobenému vibrátoru v nemocnici. Ten v konečníku náruživca explodoval a roztrhal mu črevo!

Neuveriteľný príbeh sa začal asi pred mesiacom na parkovisku neďaleko Michaloviec. Šofér kamiónu mal povinnú prestávku. Aby si ju čo najviac spríjemnil, siahol po intímnom spoločníkovi. Do konečníka si zasunul vibrátor a zapojil ho v aute do elektrickej zásuvky. "Robertko krátko na to vybuchol a spôsobil mu vážne poranenia. "Áno, asi pred mesiacom sme tu mali muža s poranením konečníka nejakým tupým predmetom," konštatoval primár traumatologického oddelenia nemocnice v Michalovciach Peter Rovder. Podľa všetkého si tam kamionista poležal približne týždeň. Urobili mu vývod a hneď ako bol schopný prevozu, opustil Slovensko. Teraz je v jednej z nemocníc na Vysočine.

“Chirurgovia sa pokúsia napojiť roztrhnuté črevo. Ak by sa to nepodarilo, ostane mu trvale vývod," zdôraznil jeden z českých lekárov. Prípad vyvoláva údiv, odborníci radia: Dávajte si pozor. Ak používate intímnych pomocníkov, tak nie vyrobených po domácky! ,,Vibrátory, ktoré predávame, fungujú na dve tužkové baterky - sú na tri volty a majú regulátor sily. Existujú i také, ktoré fungujú na autozapaľovač, no tie nepredávame," tvrdí majiteľ sexshopu na Vrátnej ulici v Košiciach Jaroslav Novák. Sexuológ Štefan Horváth sa vo svojej praxi stretol zo zavádzaním rôznych predmetov do intímnych otvorov. "Mali sme prípad, keď sa fľaša z pepsikoly rozbila v črevách," tvrdí. Podľa sexuológa masáž prostaty cez konečník pomôže mužovi k vyvrcholeniu. Konečník je totiž pre mnohých mužov významnou erotogénnou zónou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu