Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Most pri Bratislave sa ráno ocitol bez elektriny a autobusov!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Kvôli prevážaniu nadrozmerného nákladu pri Tomášove prerušili dodávku elektrického prúdu. Pre štrajk v Dunajskej Lužnej nepremávali autobusy a odkláňala sa automobilová doprava. Taká mala byť dnes ráno situácia v obci Most pri Bratislave, ktorá skomplikovala cestu do práce mnohým jej obyvateľom.

"Most aj okolité obce sú (...) bez prúdu a spojov do Bratislavy, lebo sa preváža nejaký náklad," napísala nám rozhorčená čitateľka. "Nakoľko aj Dunajská Lužná dnes štrajkuje, tak okrem tmy ráno bolo cestovanie veľmi zaujímavé," dodala.

"Bola prerušená dodávka elektriny dnes od jednej v noci do pol ôsmej ráno," potvrdila pre Topky.sk pracovníčka obecného úradu v Moste. "Výpadok však bol avizovaný." Čitateľka však tvrdí, že o tom nič nevedeli a rozhlas majú hneď pri dome.

"Nadrozmerný náklad prevážajú na trase z Mostu pri Bratislave, cez Malinovo a Tomášov, v smere do Zlatých Klasov," informoval na svojej stránke Stella servis. "Svojou šírkou zasahuje cez oba jazdné pruhy a vodičom jazdiacim týmto úsekom preto odporúčame zvoliť inú trasu."

Doprava v okolí obce bola komplikovaná. "Autá odkláňali od Mostu na Studené a potom na Dunajskú Lužnú. Všetci vodiči boli nahnevaní," prezradil svoje ranné zážitky čitateľ, ktorý sa snažil dostať do práce v hlavnom meste.

Nadrozmerný náklad prevážajú na trase z Mostu pri Bratislave, cez Malinovo a Tomášov, v smere do Zlatých Klasov. Svojou šírkou zasahuje cez oba jazdné pruhy a vodičom jazdiacim týmto úsekom preto odporúčame zvoliť inú trasu.

Most pri Bratislave sa
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu